Hundepasning med mange års erfaring

Vi startede vores hundepasning i Østjylland / Midtjylland op den 20. dec. 2005, og har 12 års erfaring. Vi er en familie på 8. Alle vores børn er flyttet hjemmefra, men de tre yngste kommer tit hjem og hjælper. Familien er vant til hunde, da vi altid har haft flere hunde i familien. Du finder os i Østjylland, på det dejlige Djursland, tæt ved Tirstrup lufthavn og Ebeltoft færgehavn.

Timmy er 25 år, han har store evner med hunde, er god til at læse deres adfærd, han hjælper med hundene når vi skal i byen. Han blev hjemsendt som soldat hos den kongelige livgarde i november 2013. Efter det tog han grundforløbet som elektriker på håndværkerskolen i Hadsten, men det var ikke elektriker han ville være.

Han fortsatte på grundforløbet på Århus Tech som IT supporter, som han har afsluttet med et flot 10 tal. Han har nu fået en elevplads som Datatekniker elev og det er han glad for. Det er en femårig uddannelse, så nu ved han hvad han skal lave de næste år. Han er også flyttet hjemmefra og bor nu i Rønde som nabo til sin storebror Kenny.

Han har fået en Schæferhvalp fra Kennel Smedebakken som han træner med, dels her hos os på to af vores hold, dels hos Århus PH og hos Kennel Smedebakkens trænings hold.. Den bor her hos os, da han ikke må have hund i lejligheden i Rønde.  Tjipper er allerede dygtig til alle discipliner, så hun er klar til inden så længe.

Nelly på 29 år er familiens eneste datter, hun er utrolig god til at pusle om hundene, så de føler sig trygge. Hun blev student i sommeren 2008 og er efter et halvt års ophold i Skotland, startet på sygeplejerske uddannelsen i Randers i august 2009. Hun blev færdig som sygeplejerske 25 januar 2013 og har arbejdet på Randers centralsygehus på hjertemedicinsk afd. Hun er flyttet hjemmefra og bor i Trige med sin mand og sine to små piger. Hun har valgt at hun ikke vil arbejde som sygeplejerske lige nu, så hun er gået i gang med at uddanne sig til Læge sekretær, som på sigt evt. kan kombineres med sygepleje udddannelsen.

Kenny er 31 år, han har været soldat og været udsendt til Kosovo i et halvt år. Han er flyttet hjemmefra og bor i Rønde. Han er startet på pædagoguddannelsen i Randers arbejder i sin fritid som dørmand på et diskotek i Århus. Han er utrolig god til at læse hundene og kan lide af tumle med dem, specielt de store hunde i hundepensionen har hans interesse. Han har været i praktik på New Zealand i et halvt år og blev færdig med hans uddannelse sidste år og arbejder nu som pædagog i Syddjurs kommune. Han bor i Rønde sammen med sin kæreste Marlene.

Aja er 63 år. Hun passer det administrative i pensionen og hjælper til med at pleje hundene i det daglige. Hun holder også styr på reservationer til pensionen. Hun er efterhånden blevet ret god til at læse hundene og en god problemløser.

Det er også hende der står for indkøb til butikken og kommunikationen med hunde ejerne både på mail og i tlf.

Besøg os før hundepasning

Du er altid velkommen til at komme forbi og besøge os, før at du vælger at få passet din hund hos os. Når du kommer, vil du blive mødt i hyggelige omgivelse, da vi ønsker at være den bedste hundepasning for din hund. Både ved hundetræning og ophold i vores pension! vi tilbyder skyttens hundefoder, som er fuldkost specialfoder til hunde og katte i høj kvalitet.

Jens Peter er 67 år og er nu pensioneret fra Politiet efter 37 år. Har været tjenestehundefører ved Århus Politi i 14 år, først som patruljerende tjenestehundefører, senere som souschef i Tjenestehundeafdelingen i Århus, hvor han sluttede med at fungere som chef. Har været kursusleder på Politihundeskolen i Farum. Han har hele sit liv haft med hunde og hundetræning at gøre. Specielt jagthunde har haft hans interesse. Er uddannet jagthundeinstruktør.

Vi har også to medarbejdere ansat til at tage over når vi holder fri. I travle perioder, vil en af dem også være her.

Mogens er 67 år og efterlønner. Han har lavet lidt af hvert og har hænderne skruet rigtigt på, så han kan hjælpe med at vedligeholde pensionen. Han har selv haft hunde altid og det han ikke ved eller kan med hunde, lærer vi ham.

Finn er også 67 år og pensioneret maskinmester, så han har også hænderne skruet rigtigt på. Han har også haft hunde selv, men har dog ingen i øjeblikket.

Vi har  hundetrænings hold, både hvalpe og videre gående og ind imellem har vi også en hund i træning på hundepensionen i Østjylland / Midtjylland.

Familien har i dag en hund, lille Mara som vi fik i sommeren 2014 da vores Kleiner mynsterlænder Assi desværre blev kørt over på landevejen. Hun gik på jagt og løb lige ud foran en bil. Vi savner hende, men vi skyndte os at hente en ny, men denne gang en Formel 1 labrador. Mara er med på jagthundeholdet og hun er rigtig dygtig allerede.

D. 28 februar 2010 hentede vi en lille schæfer tæve – Kennel Smedebakkens Emsig – hun var da 8 uger gammel. Det er Ajas hund som hun fik i julegave. Emsig og Aja har gået til hvalpetræning i politiets hundeførerforening ved Moesgård og hun fortsatte på et videregående hold. Vi træner meget med hende herhjemme, men da hundepensionen tager meget af vores tid, har det ikke været muligt for os at fortsætte med at gå til hundetræning, men hun er meget lydig og velfungerede herhjemme. Hun er en viljestærk lille pige, der er meget lærenem, opmærksom og ganske frygtløs. Hun er til daglig glæde for hele familien og hundepension i Østjylland / Midtjylland. Emsig blev desværre aflivet i august 2018, hun havde en knude i maven og hendes hofter var slidt, så vi valgte at sige farvel til hende. Hun er savnet hver dag.